Ons Verhaal

koffie op de beurs - barista op de beurs - mobiele koffiebar - mobiele koffiebar huren -barista op de beursstand - Expo Antwerpen - Ahoy Rotterdam- Rai Amsterdam - Jaarbeurs Utrecht - koffie op je bruiloft - events - feest - Barista Company - Bar Company


Dani,

 Ons doel is: Onze gasten blij te maken met een hemels kopje koffie".  

"Met leuke latte-art, en altijd met liefde bereid, dat proef je".


  Jef, 

Vakmanschap en Hospitality is waar wij voor staan.

Jef & Daniëlla

 

Beiden al zo'n twintig jaar zelfstandig ondernemer. Hij in keukenmontage en verbouwingen zij in de fashion, als singer/ songwriter en Barista.

Gek van koffie & thee en alles wat met hiermee te maken heeft, verliefd op hun bijzondere espressobar op wielen en op elkaar.

 

Jef is al zijn hele leven met sport en voeding bezig, de keuze voor gezond en biologisch eten is voor hem dan ook vanzelfsprekend.  Dani houdt van lekker en gezond eten maar ook van snoepen, dus zij vindt het prima zolang er een goede balans is tussen die twee .

 

En die balans zie je terug in hun heerlijke taartjes en koeken. Dat is een mix van lekker biologisch , verantwoord zoet zonder suiker, en een aantal  taartjes die iets minder verantwoord zijn qua suikergehalte,

maar ook enorm lekker zijn.   

 

Met hun omgebouwde Piaggio komen zij op de leukste plaatsen, beurzen, events, festivals, bruiloften, markten, bouwplaatsen en (bedrijfs)feesten om daar de beste specialty koffie's te maken voor jou. Dat zij dit met de grootst mogelijke hospitality doen spreekt natuurlijk voor zich.


Nieuwsbrief ontvangen:

 

Wil jij op de hoogte blijven van onze koffie avonturen.

 

Schrijf je dan nu in!

 

 

 
 

Wij zijn natuurlijk super benieuwd naar jouw Heavenly Hot Coffee moment,

dus deel jouw foto’s met de hashtag #heavenlyhotcoffee